בזה אחר זה הסתיימו להם שני מחזורים נוספים של קול הספורט, ה-12 וה-13, קורס בוקר וקורס ערב. בשיעורי הסיום ניתחנו על גבי המסך בבית ציוני אמריקה בת"א את הביצועים של הסטודנטים מאולפן הטלוויזיה. צפינו בפאנלים, במבזקי חדשות הספורט ובפינות הספורט, והתלמידים קיבלו משוב על עבודתם. לאחר מכן עברנו שיעור מסכם של רותם ישראל הנפלאה על הגשה בטלוויזיה. כמובן שחילקנו גם תעודות וכמיטב המסורת אכלנו עוגה טעימה 🙂
במהלך הקורס למדנו את כל מה שדרוש כדי להפוך לעיתונאי ספורט רציניים ומעמיקים: טלוויזיה, רדיו, אינטרנט ועיתונות כתובה. עברנו סדנת כתיבה ועריכה עיתונאית, סדנה להכנת כתבת טלוויזיה, למדנו קריינות, יצאנו לימי צילום, עבדנו בחדרי עריכה, עבדנו באולפני ONE, הגשנו באולפני טלוויזיה ורדיו מקצועיים, ראיינו ספורטאים ומאמנים בשידור חי, שידרנו משחק כדורסל של מכבי ת"א בהיכל מנורה מבטחים ומשחקי כדורגל של הפועל ת"א, מכבי פ"ת ומכבי חיפה באצטדיון המושבה, ועוד פעילויות רבות ומגוונות.
חמישה מבוגרי שני הקורסים האחרונים השתלבו בעבודה כבר במהלך הלימודים בקורס: שניר פסטמן וירדן בלחסן ב-ONE, בן ויניק בערוץ הספורט, לירן ביטון בידיעות אחרונות ו-YNET, ודודי קריחלי ב'כאן' – תאגיד השידור הישראלי. נוספים יצטרפו אליהם בקרוב.
ירדן בלחסן: "אם יש לכם חלום ללמוד ולהשתלב בתחום הזה, קול הספורט הוא המקום להגשים חלומות. המרצים, המשימות, הפעילויות והליווי הצמוד הם סוד הקסם של הקורס הטוב בעולם!".
דביר עמר: "היה שווה ביג טיים. קיבלתי כמויות מטורפות של ידע, הייתי חוזר על זה שוב אם היה אפשר. זו הייתה חוויה מדהימה. נגעתי בהמון דברים שחלמתי ופיללתי לעסוק ולהתנסות בהם".
ב-29.6 יצאנו לדרך עם המחזור ה-14 של קול הספורט, ובחודש אוקטובר ייפתחו שני קורסים נוספים: ב-5.10 קורס בוקר בשישי וב-10.10 קורס ערב ברביעי. אם אתם מאמינים בעצמכם ורוצים להתמקצע בתחום התקשורת ולהפוך חלום לקריירה, הצעד הראשון שלכם מתחיל אצלנו. מוזמנים ליצור קשר בטופס המיועד לכך באתר או בטלפון 03-6050105, ואולי תזכו להיות חלק מהנבחרת המובילה בישראל ללימודי תקשורת ספורט. עשרות מבוגרינו כבר עשו את זה, עכשיו תורכם!
* מוכר לשימוש בכספי הפיקדון הצבאי לחיילים משוחררים.




